1. BM Dakkapel     Wat zoekt u? Een houten of kunststof dakkapel? Wat past beter bij uw woning en wensen: een plat of een schuin dak? Alles is mogelijk. BM Daktechniek adviseert u graag bij de keuze en ontwerp van uw op maat gebouwde kwaliteitsdakkapel. 
  2. De Houttwist   Wij maken en bieden bijzondere woonproducten, voor in en om huis, zoals kasten, tafels, krukjes, schuttingen, woonaccessoires etc.
  3. Rookkanaal-dubbelwandig     Wees voorbereid op de toekomst koop uw Rookkanaal in Duitsland waar al sinds jaar en dag de allerstrengste normen gelden.
  4. Terras overkappingsite Nederland   Hebt u vragen over de bestelling van uw terrasoverkapping, dan kunt u per mail of per telefoon (0341-26 26 63) contact met ons opnemen. De Terrasoverkapping site, onderdeel van Jaro International, is de online winkel voor uw terrasoverkapping. Sfeervolle terrasoverkappingen die garant staan voor duurzaam tuinplezier, tegen een gunstige prijs! Wij leveren onder andere VeraSol, JaroSol en Gardendreams
  5. Werkspot    vind een prefessionele vakman voor al je klussen in en on huis      
  6. Klus website   plaats gratis en vrijblijvend je klus 
  7. Zonneboiler   Met een zonneboiler pakket van 123-Kaminofen heeft u een algemene basis in huis voor het ondersteunen bij tapwaterbereiding, voor de centrale verwarming of voor beide

 

Klussen en wonen