Aalo   Fitnessopleidingen, personal training opleiding, groepslesopleidingen, dance opleidingen en veel meer.

Avans-plus    Een zeer gevarieerd en evenwichtig programma waarbij theorie direct in specifieke businesscases wordt toegepast.

Computer opleiding in Arnhem  

Civas   Word Allround massagetherapeut en bied uw cliënten een perfecte behandeling onder alle omstandigheden.   

EHBO   Rode kruis Nederland   

Gitaar lessen nemen   snel gitaar lessen leren   

leren   Op Leren.nl vind je gratis online cursussen en andere kennisbronnen over allerlei onderwerpen.

LOI    Leidse onderwijsinstelling  

Nationale Media site    Cursusnetwerk  Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

NHA    De voordeligste thuis-studie van Nederland

NTI     Erkend door de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap dan wel aangewezen op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs)

Online cursussen   66 online cursussen, gratis en vrij toegankelijk.

Open Universiteit   Hier staat het zelfstudiemateriaal dat de Open Universiteit gratis ter beschikking stelt. Zo kunt u eenvoudig en vrijblijvend kennismaken met verschillende vakgebieden in het hoger onderwijs.

Senioren cursus       Bij SeniorWeb-leercentra volgt u computercursussen in uw eigen tempo. Een leercentrum is een openbare ruimte, waar u onder begeleiding kennis kunt nemen van de computer en internet. Bij de SeniorWeb-leercentra zijn de docenten vaak zelf ook senioren.

Sportcursus     Nederland is een echt sportland, en op sportmasseurs wordt dan ook vaak een beroep gedaan, zowel door professionals en amateurs.

STMG   Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland  Zorg voor uw eigen gezondheid.  Zorg voor een ander.

  • Stagemax   StageMax matcht en begeleidt HBO en WO studenten bij het vinden van de ideale stageplek of afstudeeropdracht. Schrijf je gratis in en wij doen de rest! 
  • Studieplan    Met een cursus van Studieplan studeer je waar en wanneer je wilt via een unieke studiemethode. Volg een beroepsopleiding, taalcursus, hobbycursus, of kies een snelstudie. Kijk snel welke cursus jij wilt volgen.

 

 

Studie en opleiding