Afbeeldingen van beeldende kunst

Beeldende kunst etc.   Op deze website kunt u mijn werk zien. De liefde voor  tuinen en natuur is daarin nog steeds terug te vinden. Per werk staan titel, maat en materiaalgebruik aangegeven.Bezoekt u mijn website nog eens, regelmatig zal er nieuw werk op worden geplaatst.     Met vriendelijke groet, Albertine Slotboom  

Arnhem Exclusief   Kunst, antiek, interieur, mode bijouterie, wijnen, delicatessen en lifestijle. Beeldend kunstenaar    Na de vooropleiding van de kunstacademie Arnhem heb ik me aangesloten bij het atelier van St.Art by Empee. Deze stichting houdt zich bezig met het bevorderen van de beoefening van de beeldende kunsten, waarbij we hetzelfde stramien volgen als de vooropleiding. Centraal staat het experiment met verschillende materialen en technieken. Het resultaat hiervan ziet u op deze website.  Met vriendelke groet, Anja  Derks-Lavrijssen   

 

GBK   Gemeenschap Beeldene Kunstenaars

Jolanda Verstegen   Zij ontwerpt stoffen en sjaals, maakt objecten, banieren en schilderijen waarbij het textiel gecombineerd is met acryl op doek.

Kunsthuizen     Op deze website treft u achtergrondinformatie over de Samenwerkende Kunsthuizen in Nederland, de totale collectie, informatie over de Kunstuitleen en de kunstenaars waar de Kunsthuizen een nauwe band mee onderhouden.                              

Liliansgalerie     Een schilderij is een prachtige manier van uiting van gevoelens. Een mooi schilderij is een aanwinst voor je huis of kantoor. 

Pieter verstappen     De kunstenaar Verstapppen tracht de individuele karaktertrekken van elk fascinerend dier vast te leggen, door het nauwlettend te observeren, als het rust, speelt of jaagt.

Wereld erfgoed foto's     Deze website is gewijd aan foto's van monumenten, die staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Op de vele reizen, die ik maak, bezoek ik cultuur en natuur, maar mijn interesse gaat bijzonder uit naar monumenten.