Rating: 5 sterren
4 stemmen

Nou nou, als ik dat geweten had !!!

Misschien weet u ook wat nieuws of wat bijzonder !!!

Wist u dat !!! 

Varens 13.01.2009

Ik heb in een hoek van mijn tuin ca. 25 varens staan, nu heb ik gehoord dat deze planten in het voorjaar en zomer, vol met teken zouden zitten. Zelf kan ik geen van deze insecten ontdekken.

Aangezien ik sinds maart 2008 een Border Collie heb en hij afgelopen jaar regelmatig enkele teken op zijn lijf had,wil ik weten of iemand hier iets meer van af weet.

Halllo,    In varens zitten vaak teken. Dat zijn beestjes die tot de spinachtigen behoren. Ze zijn een millimeter groot en bijten zich vast in de weke delen van je lichaam. Ze zuigen dan je bloed op tot ze 8 mm groot zijn. Het zijn uiteraard de vrouwtjes die zoiets doen. Die hebben dat bloed nodig om hun eitjes tot ontwikkeling te laten komen. Ieder zoogdier, wij ook, scheidt een boterzuurgeur af. Als de mijten die geur in hun neusgaten voelen prikkelen, komen ze daarop af. Daar voel je niet dadelijk iets van. Maar na een tijd, als je je wast bijvoorbeeld ga je een weerstand voelen. Als je dan krabt, win je niks en blijft de kop zitten. Daar kunnen dan soms zeer ernstige ontstekingen van komen. Blijf daarom liefst uit de varens. Zie ook deze site

TEKEN

Vr.gr. poltol

____________________________________________________________________________Naar boven

Alles in een nieuws

Blijf alert!  Het gaat over het gevaar van haargroei/antikaalheid en nog veel meer middelen die je via internet kunt bestellen.

Blijf je verbazen    Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kunnen Sanoma Media Netherlands B.V. en haar groepsmaatschappijen (hierna tezamen aangeduid als: "Sanoma") niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en de inhoud van de site.

Belastingdienst/douane voor bedrijven en .......

Afslank academie   Doel van de afslankacademie is om je meer te laten weten over gezonde voeding en bewegen. Snel afvallen en afslanken zonder dieet lijkt mooi, maar leert je niet wat een gezonde levensstijl is.

Alles voor niks   Alles voor niks is de enige website waarbij staat aangeven hoe er met je persoonlijke gegevens wordt omgegaan als je een gratis product aanvraagt.  

Boodschappen   Uw supermarkt streeft ernaar u een zo compleet mogelijk productaanbod te kunnen bieden. In dat kader wordt continu gekeken naar de aangeboden assortimenten en merken.

 Burgernet   

Carol Reeb Als loopbaanbegeleider op een MBO school ondersteun ik jongeren zowel individueel als in groepsverband, door het geven van een loopbaanoriëntatie-training. Daarnaast verzorg ik af en toe een faalangsttraining. Naast mijn werk ben ik graag in mijn vrije tijd op een creatieve manier bezig.

Zo maak ik o.a.: wasschilderingen, olieverfschilderingen en acrylverfschilderingen.

Cesarsway

City Box   City Box geeft particulieren en bedrijven alle opslagruimte

Dag waarde van uw auto   Weet wat uw auto waard is:       Nu met gestolen en vermist informatie!

Davo     Uitgeverij DAVO is in 1945 haar aktiviteiten als uitgever van landenpostzegelalbums gestart. Inmiddels is er een programma van meer dan 70 landen en gebieden waarvoor een hoogwaardig en fraai uitgevoerd postzegelalbum, in verschillende uitvoeringen, beschikbaar is.

Dealex Treme

Denk voor uit   Rampen vallen niet te plannen  

DMOZ Bouw mee aan de grootste door mensen bewerkte index van het web

Echt gratis  Een gids boordevol met besparingen  

Earth-matters Nederland   

Finbox Nederland   Ervaar nu nog meer betaalgemak en overzicht binnen internetbankieren. Want via internetbankieren kunt u rekeningen en documenten digitaal ontvangen, bewaren en indien van toepassing nog makkelijker betalen via FiNBOX.

Gedenktekens WOII (Nederland)   Gedenkplaten op stations. Herinneringen aan het verzet. Herinneringen aan de jodenvervolging   

Glazen deuren   Voor professionals en de ervaren doe-het-zelver kunnen we ook alle soorten glas en glasbenodigdheden leveren op locatie in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België(Vlaanderen). Wij zijn de glashandel voor Amsterdam, de glashandel voor Utrecht en de rest van Nederland en België.  

Grens spaargeld-belasting       Iedere Nederlander betaalt tot een bepaald bedrag geen belasting over zijn/haar spaargeld.

Hart voor kinderen   Terre des Hommes ondersteunt wereldwijd en met hart en ziel ruim 300 projecten voor kinderen in ontwikkelingslanden die worden bedacht, opgezet en uitgevoerd door lokale projectorganisaties. De zes Hommes zijn: onderwijs, gezondheid, zelfstandigheid, kinderen met een handicap, aids en uitbuiting. Terres des Hommes werkt doelgericht en met oog voor resultaat.  

Horoscoop van UPC   

Horoscoop myastrolife Nederland   

Tips en weetjes gezondheid        Maak je leven gemakkelijker 

 

Importeren en exporteren  Auto's etc.

Juridisch loket   

Klimaat gids    De Klimaatgids is een handige gids boordevol besparingstips voorzien van grappige illustraties, interviews met BN-ers, groene recepten en kortingsbonnen. De tips die samen € 2.500,- besparen, zijn goed voor ieders portemonnee, maar nog veel beter voor het milieu!  

Kortingen         

Nudisten bekijk nu

Niburu  Nederland

Opmerkelijk nieuws   

Politie keurmerk   PKVW voor consumenten   Een inbraak levert niet alleen materiële schade op, maar ook p sychische schade. Het feit dat een onbekende in uw woning is geweest en uw spullen heeft doorzocht, geeft een onveilig gevoel. In een woning met een Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is de kans op een inbraak 90% kleiner dan voor woningen zonder PKVW. Dat is voor veel bewoners een geruststellende gedachte

Fietsen diefstal  Hoeveel teruggevonden fietsen zijn er nodig om jou aangifte te laten doen?

Gevonden & vermiste huisdieren    gevondenenvermistehuisdieren Nederland, respecteert de privacy van alle gebruikers op haar site.

Haal de warmte in huis   De actie Haal de warmte in huis is per 1 januari 2009 beëindigd. Vanaf september 2008 heeft de Nefit-dealer elke maand duurzame én feestelijke prijzen uitgedeeld: 20 Nefit SolarLine zonneboilersystemen en 20 housewarming party’s t.w.v. € 1000,-.

Ibood      

 Ik ga verder Nederland  

Incasso kosten   vraag om een specoficatie van de incassokosten.  Kom je er niet uit?  Neem dan contact op met een juridisch loket bij jou in de buurt of kijk voor meer informatie op incasso kosten.

Kan Wel  U bevindt zich hier: Home » Wat is nu precies Kan wél! In elke wijk in Nederland wonen mensen met hart voor ‘hun’ wijk. Zij hebben ideeën, plannen en zelfs dromen voor de wijk. Kan wél! daagt ze uit om dit te realiseren. Kan wél! is een project, gericht op de activering van bewoners in hun eigen wijk.

Kleding en tips   Er is toch niets mooiers dan te zien hoe onze keuze iemand kan laten stralen! 
Het geeft ook een bepaalde zekerheid en een gevoel van lekker in je vel zitten als je er goed uit ziet!

Maak uw stamboom   Family Tree Builder is onze genealogische software voor Windows. Hij levert een uitstekende kwaliteit, ondersteunt 34 talen en is een van de beste genealogische programma's die u ooit zult vinden.

Mijn medicijn vergoeding   Uw medicijnen worden helemaal, gedeeltelijk of niet vergoed. Er zijn verzekeraars die alleen het middel van één fabrikant betalen of afspraken maken met artsen over het voorschrijven.

Natuurlijk Voorst

Nieuwe kleding garderobe   Kledingkast controle. We hebben allemaal hetzelfde probleem, vaak keuze genoeg aan kleding maar hoe te combineren?

Paypal   Uw online aankopen niet ontvangen of wijkt uw aankoop sterk af van de omschrijving op de website? Met de aankoopbescherming van PayPal (voorheen Kopersbescherming) zijn al uw online aankopen voor het volledige bedrag beschermd. Klik op de button om meer te lezen over de PayPal Aankoopbescherming voor webwinkels.

Rent a pin   Rent a pin verhuurt pinautomaten. Rent a pin is gevestigd in Amstelveen, maar de pinautomaten kunnen in heel Nederland en België bezorgd worden. Tijdens kantooruren kan het bezorgen zelfs al binnen drie uur.  

Rotterdam idee     De Ideeënronde is voor 2008 gesloten. Ook deze ronde heeft RotterdamIdee weer enorm veel goede ideeën opgeleverd! 
RotterdamIdee zal zich nu terugtrekken en beraden over welke ideeën er gewaardeerd zullen worden met een aanmoedigingsprijs

Rijksoverheid   onderwerpen/schulden

Schoon uw MAC op   MacKeeper verwijdert compleet gigabytes aan junk-bestanden van uw Mac.

Speedtest, meet uw internet   Doe de Speedtest en vergelijk ADSL en Kabel internet snelheden

Spreekwoorden   Nederlandse spreekwoorden

Story Nederland   

Strepen op de weg     Op veel Nederlandse wegen komt u tegenwoordig een nieuw soort strepen tegen. Ze geven meer duidelijkheid hoe hard u mag rijden en of u mag inhalen. De nieuwe strepen kunt u zien als een geheugensteuntje op de weg.

Studenten advertentie     Welkom op StudentenAdvertentie, de site om andere studenten te bereiken om spullen te kopen of verkopen. Met meer dan 60.000 bezoekers per maand de ideale plaats om gratis te adverteren onder studenten.   

Telegraaf Horoscopen   

Valuta   Valuta koersen, Realtime, Valuta calculator, Achtergrond

Vertalingen in ...    

Vind Singles in Arnhem...   Om eerlijk te zijn, geloofde ik vroeger niet in de grote liefde via internet, tot ik mijn toenmalige vriendin en huidige echtgenote via internet leerde kennen. We zijn nu al 5 jaar gelukkig getrouwd!   

Uit in Arnhem kopij inleveren

Weet u hoe het zit

Woorden lijst Nederlands

World Press Photo   Ieder jaar organiseert World Press Photo een prestigieuze, internationale wedstrijd voor persfotografen. De winnende foto's worden verzameld in een rondreizende tentoonstelling die jaarlijks zo'n 100 locaties ter wereld aandoet.

Winter- en zomertijd   Bekijk hier wanneer de klok een uur vooruit of terug / achteruit gezet moet worden. 

ZD-Net   ZD-Net Nederland