Voor onmiddelijk ondersteuning bij noodgevallen in Nederland belt u 112  Hoe en wanneer 112 bellen  Brandweer, Politie en medische hulpdiensten.  
 
Blik op nieuws van 112   met betrekking op Politie-Brandweer-GGD ook per provincie.
112 Provincie Gelderland of ......     Het P2000-netwerk wordt door hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie gebruikt in geval van incidenten of overige situaties waar hun aanwezigheid gewenst is.
 
 

Politie berichten....

Politie-01.jpg  

 

 1. Actuele Politie meldingen   U hoort de brandweer, politie of een ambulance voorbijrijden? Ongeval, ongeluk of brand bij u in de buurt? Kijk hier en weet direct wat er aan de hand is. Wij melden alle relevante en actuele C2000 alarmmeldingen van politie, brandweer, ambulance, KNRM en andere hulpdiensten.
 2. Actuele overzicht verkeersinformatiedienst     24 uur per dag
 3. Auto diefstal aangifte Politie    Elke twee minuten breekt een dief een auto open.
 4. Boete juristen   U geeft ons de beschikking van het CJIB, uw gegevens en bezwaar tegen de boete. Onze experts gaan vervolgens zonder omweg op hun doel af. Krijgt u gelijk? Dan betaalt u per saldo niets: de overheid betaalt ons honorarium. Krijgt u ongelijk? Ook dan betaalt u niets, wij nemen ons verlies. U en wij hebben hetzelfde belang: winnen.
 5. Fiets gestolen    of   controleren of een fiets gestolen is Om te controleren of een fiets als gestolen staat geregistreerd kunt u kiezen uit twee mogelijkheden en Aangifte Politie .
 6. Politie Nederland     Nieuwsberichten worden per politieregio verzorgd. Geinteresseerd in het nieuws in uw regio?
 7. Aanpak voertuig criminialiteit    Nederland     Uit onderzoek blijkt dat na geweldsdelicten en woninginbraken, voertuigdiefstal de grootste emotionele impact heeft op de slachtoffers van criminaliteit. 
 8. Aangifte Politie      Indien u slachtoffer bent geworden van een delict, kunt u het beste zo snel mogelijk aangifte doen bij uw politiekorps. Dat kan op het politiebureau en bij een aantal politiekorpsen ook telefonisch of via internet (voor een aantal delicten).
 9. Blik op nieuws  m.b.t  112   Kort overzicht m.b.t incidenten in ons land 
 10. Burgernet Nederland   Werk samen met uw gemeente en politie aan veiligheid in uw buurt. Word deelnemer van Burgernet. Hoe meer mensen aan Burgernet deelnemen, hoe groter de kans dat de politie snel een verdacht, of vermist persoon kan opsporen. 
 11. Burgelijk wetboek   Wetboek online is de makkelijkste en snelste manier om te zoeken binnen de Nederlandse wetgeving.
 12. Centrum fietsdiefstal   Het Centrum Fietsdiefstal ontwikkelde een stappenplan om gemeenten (en partners) te helpen bij het formuleren, intensiveren en verbeteren van het lokaal beleid met betrekking tot de aanpak van fietsdiefstal.
 13. Fraude helpdesk    Heeft u een valse e-mail gekregen, dan kunt u deze doorsturen naar valse-email@fraudehelpdesk.nl.
 14. Gelderlander extra/misdaad-112    
 15. Gestolen en gevonden    
 16. Gevonden verloren   Ben je iets kwijt geraakt of iemand uit het oog verloren? Plaats hier je oproep! Heb je iets kostbaars gevonden, kijk dan snel of je iemand blij kunt maken.
 17. Gevonden en vermiste huisdieren    Gevonden en vermiste huisdieren.nl respecteert de privacy van alle gebruikers op haar site.
 18. Gezocht   De politie vraagt uw hulp om verdachten van misdrijven te identificeren en om al veroordeelde maar gevluchte criminelen te vinden.  
 19. Gratis auto theorie snelheid/strepen   De groene en rode tussenvlakken hebben geen enkele verkeersrechtelijke betekenis. Niet voor de snelheid, voor niets.
 20. Meldingen hulpdiensten/arnhem   Een overzicht van alle meldingen afkomstig van politie, brandweer, ambulancedienst en andere 112 hulpdiensten in de gemeente Arnhem. Maar ook andere gemeentes.
 21. Misdaadkaart Nederland      de enige website in Nederland voor een actueel overzicht van overtredingen en misdaden bij u in de buurt.
 22. Opsporing verzocht avrotros     Heeft u een tip? Bel dan naar de opsporingstiplijn, geef uw tip anoniem door via Meld Misdaad Anoniem of verstuur deze digitaal via het online tipformulier.
  Lees meer
 23. Het landelijk meldpunt internetoplichting     Helaas is er ook een kleine groep mensen die - net als in de echte wereld - misbruik maakt van het vertrouwen van anderen.  
 24. Is dit van jou   De artikelen op deze site konden niet worden herleid naar de rechtmatige eigenaar. Mogelijk dat jouw gestolen spullen op deze site staan. Herken je jouw spullen laat het ons weten.
 25. Ongeluk gebeurd     Hier vindt u een compleet overzicht van alle nieuwsberichten over ongelukken, gebundeld in gemakkelijke leesdossiers. Snel en compleet.
 26. Opgelicht  nieuws    Meld je aan voor de Opgelicht?! nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle zaken rondom oplichting.
 27. Openbaar Ministerie     Mensen die worden verdacht van het plegen van een strafbaar feit, krijgen met het Openbaar Ministerie (OM) te maken. Het OM is de enige instantie in Nederland die verdachten voor de strafrechter kan brengen. Het OM zorgt ervoor dat strafbare feiten worden opgespoord en vervolgd.
 28. Opsporing verzocht   en  Overzicht van alle zaken     Help misdrijven oplossen.  Denk mee en tip.....!  
 29. Politie keurmerk    De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken.
 30. Postbus 51 Rijksoverheid    De Rijksoverheid is geïnteresseerd in meningen, ideeën en initiatieven vanuit de samenleving.
 31. Rechtspraak Nederland   Nederland is een democratische rechtsstaat. Democratisch, omdat de burgers kiezen wie het land regeert. Een rechtsstaat, omdat iedereen zich aan het Nederlandse recht moet houden, zowel de burgers als de overheid.
 32. Vermist   Help de politie, maar vooral de achterblijvers, bij het terugvinden of identificeren van personen. 
 33. Vermiste dieren    In dit overzicht staan alle dieren die als vermist zijn opgegeven.
 34. Vermiste personen     actueel nieuws Nederland over vermiste-personen
 35. VGGM   Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM): brandweer, regionale ambulancevoorziening en GGD onder één dak voor de zestien gemeenten in de regio Gelderland-Midden.
 36. Zinloos geweld    Zinloos geweld is een begrip waarmee een bepaald type geweldmisdrijven wordt aangeduid.
 37.  

 

 

 1. Actuele Brandmeldingen   U hoort de brandweer, politie of een ambulance voorbijrijden? Ongeval, ongeluk of brand bij u in de buurt? Kijk hier en weet direct wat er aan de hand is. Wij melden alle relevante en actuele C2000 alarmmeldingen van politie, brandweer, ambulance, KNRM en andere hulpdiensten.
 2. Brand in ......    Blijf op de hoogte van resultaten voor Brand in ....
 3. Brand veiligheid in de zorg   Met de bestuursmethodiek wordt een praktisch hulpmiddel geboden om de brandveiligheid binnen instellingen te realiseren en te handhaven.
 4. Brand ongevallen   Gerelateerde links
 5. Brandweer Nederland        Alle brandweerkorpsen in Nederland zijn Brandweer Nederland. Samen maken we ons sterk voor de kwaliteit van de brandweerzorg en rampenbestrijding in Nederland. Zo dragen wij bij aan een grotere veiligheid van onze samenleving
 6. Wat doet de brandweer?
 7. Wilt u meer weten over de taken van de brandweer of heeft u vragen over brandveiligheid of brandpreventie?  Dan kunt u meer informatie vinden op www.brandweer.nl/gelderland-midden
 8. Brandweer voor particulieren    De brandweer is het meest bekend om het blussen van branden. We doen echter veel meer. We hebben bijvoorbeeld een coördinerende rol bij rampenbestrijding en crisisbeheersing. Ook geven we advies over het voorkomen van brandonveilige situaties. Samen met andere hulporganisaties waken we
  over uw veiligheid.
 9. Brandweerspotters nieuws    Welkom op de site van Brandweerspotters.nl . De site voor het (brandweer)nieuws voor midden- en westbrabant. Iedere melding wordt automatich binnen enkele seconden op deze site vermeld. . Een team van fotografen gaat op pad om dit nieuws te registreren.
 10. Brand in Nederland   Brand in Hart van Nederland
 11.  

 Brandweer, politie en medische hulpdiensten

Voor onmiddelijke ondersteuning bij noodgevallen in Nederlandbelt u 112    

 1. Actuele Ambulance meldingen   U hoort de brandweer, politie of een ambulance voorbijrijden? Ongeval, ongeluk of brand bij u in de buurt? Kijk hier en weet direct wat er aan de hand is. Wij melden alle relevante en actuele C2000 alarmmeldingen van politie, brandweer, ambulance, KNRM en andere hulpdiensten.      
 2. Rijksoverheid Nederland alarmnummer-112       Bel 112 voor spoedeisende hulp bij direct levensbedreigende situaties of wanneer u getuige bent van een misdrijf. Bijvoorbeeld na een verkeersongeluk, bij brand of wanneer iemand inbreekt. Dan telt elke seconde.
 3. Veluwse wens ambulance     "Iedereen verdient een laatste wens..." Met die gedachte vervult Stichting Veluwse Wens Ambulance, geheel kosteloos, (laatste) wensen van mensen die vaak niet lang meer te leven hebben.

 

 1. Familie berichten    (De Gelderlander) Je moet kinderen betrekken bij het overlijden van een dierbare. 
 2. Familie berichten    Plaats een familiebericht en creëer een persoonlijk online plekje voor verhalen, foto’s, video’s en reacties
 3. Familie berichten op internet    
 4. Familie regio gelderland/arnhem    Overlijdensberichten in Regio Arnhem
 5. Condoleance-03.jpgFamilie berichten in Nederland  Na het klikken op een naam treft u niet alleen het bericht aan zoals deze in de krant is geplaatst, maar bestaat in veel gevallen ook de mogelijkheid om een condoleance te schrijven.
 6. Familieberichten online    Met familieberichtenonline.nl kunt u op een eenvoudige, snelle en zekere manier uw familiebericht samenstellen en plaatsen in de door u gewenste regionale en landelijke dag- en weekbladen.
 7. Gedachten en gedichten     
 8. Greetz condoleance-kaarten    Wil jij een condoleance kaart versturen? Met een mooie condoleance kaart wordt je medeleven betuigen iets gemakkelijker.
 9. Memori    Een Memori is in de eerste plaats een online condoleanceregister. Hiermee biedt u anderen de mogelijkheid om reacties en condoleances te plaatsen.
 10. Mensenlinq overlijden    Zoek en vind overlijdensberichten in uw regio.
 11. Moscowa    Ten noorden van Arnhem, tegen de bossen van de Waterberg, ligt Begraafplaats & Crematorium Moscowa.
 12.  

 

 1. Condoleance    Wilt u zelf een condoleanceregister aanmaken?  Open kosteloos een condoleanceregister als blijvende herinnering aan uw dierbare of een bekend persoon.
 2. Condolance-nieuws    De selectie en plaatsing van nieuwsberichten op deze pagina wordt automatisch uitgevoerd door een computerprogramma. De weergegeven tijd of datum geeft aan wanneer een artikel is toegevoegd aan of bijgewerkt op Google Nieuws.
 3. Familie berichten    vind, deel of reageer op familieberichten van anderen
 4. Herdenken en condoleren   Nieuw op Remembr? Meld je hier aan.