Naaktstrand  Lekker samen zijn 

Kijk naar de aanbiedingen m.b.t welk jaar van de aanbieders.

  1. Frontaal naakt    
  2. Euro nature    Weet u al waar u naar toe wilt?  
  3. Inter natuur    Internatuur voor al uw naturistische vakanties.
  4. Natu Trafel     NatuTravel heeft geen boekingssysteem maar e-mail of bel ons, wij helpen snel en vakkundig!

 

 

Denemarken

01-Aalborg

02-Bojden

03-Denemarken-01   Kirke Hyllinge (Seeland)  

04-Lillebealt

05-Lyngbo

06-Viborg

 

 

Frankrijk

Naturisme et terroirs   Naturistenfamilies verwelkomen u tijdens uw naturistische vakantie in Frankijk een authentiek naturisme, een kleinschalig naturisme, een gastvrij naturisme.

Frankrijk-01   Camping Castillon de provence (Castellane Provence-Alpes-Cote dÁzur)

Frankrijk-02   Champagne Manoir (Champalletment Bourgogne)

Frankrijk-03   Chez koos en junitha (Montgibaud (Limousin)

Frankrijk-04   Domaine Le clols (St.Laurent de Cerdans (Languedoc-Roussillon)

Frankrijk-05   Domaine Naturiste Le Fayard (Veix (Limousin)

Frankrijk-06   Domaine de la gagere (Luzy (Bourgogne)

 

Portugal

01-Praia da Salema

 

Eenvoudig en betaalbaar adverteren in het magazine UIT! of op deze site? Dat kan! Door het plaatsen van een rubrieksadvertentie breng je de boodschap onder de aandacht van duizenden naaktrecreanten. Dus heb je bijvoorbeeld een recreatiehuisje te huur of te koop, ben je op zoek naar (reis)gezelschap, of wil je een camping promoten? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Advertentie plaatsen  

NFN actueel nieuws  

NFN evenementen kalender    

NFN-Leden voordeel    

NFN-o.a vacatures

 

 

 

Accreditatie ‘Prettig bloot’

Naast het keurmerk ‘Prettig bloot’ dat wordt toegekend aan Nederlandse terreinen, heeft NFN ook  een accreditatie voor buitenlandse terreinen ontwikkeld. Ook wil NFN onderzoeken of dergelijke afspraken kunnen worden gemaakt met organisaties zonder terrein.

Aangezien het Nederlandse recht niet van toepassing is in het buitenland is het Veiligheidsprotocol geen onderdeel van deze accreditatie. De onderliggende afspraken die met de accreditatiepartners worden gemaakt, zijn bedoeld om prettig bloot recreëren in een veilige en respectvolle omgeving te garanderen. NFN hanteert een korte en heldere omschrijving van naturistische omgangsvormen als afspraakbasis voor de accreditatie. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop wordt omgegaan met pubers en met mensen die relatief onbekend zijn met naaktrecreatie. Maar ook het bieden van duidelijkheid over waar en wanneer ongekleed zijn gewenst is, en afspraken over sociale omgangsvormen.

Het Prettig bloot-gevelbord en het Prettig bloot-logo op de website van de accommodatie en op de website van NFN dragen bij aan de herkenbaarheid van de accommodatie als Prettig bloot-bestemming.

De accreditatie wordt steeds per kalenderjaar verleend en op jaarlijkse basis geëvalueerd. Opmerkingen of klachten over een Prettig bloot-accommodatie kunnen worden gemeld bij NFN. Bij klachten over een geaccrediteerde organisatie past NFN altijd hoor en wederhoor toe.