Bali en Indonesia on the net   

Bersama   Stichting Bersama Nederland-Indonesië heeft als belangrijkste doelstelling, het bevorderen van de sociale band tussen de bevolking van Nederland en Indonesië

Buitenlandse zaken

De webgids voor vakantie in Indonesië

Foto reportages van Indische feesten

Indisch nieuws

Indische en Molukse evenementen

Indonesian Embassy  

Indonesie foto's

Indonesië kranten pagina's

Indonesie nu

Indonesie landinformatie   o.a Indonesie maar ook andere landen

Indonesie online 

Indo rock

Individuele-rondreizen Bali   Met Footprint Travel maak je je eigen individuele rondreis Bali. Je kunt Bali exploreren óf je kunt Bali combineren met andere eilanden van Indonesië. Hieronder zie je alle voorbeelden van rondreizen Bali en rondreizen Indonesië met Bali.

Indonesië tijd  

Indisch4ever

Landen web.net Indonisië    

Niet thuis   Indische Nederlanders aan het woord   Op zoek naar de waarheid....   

Niet thuis leden etc       Ieder indisch gezin zijn eigen verhaal, herinnering, 1 woord, 1 gebaar, kleine flarden. Tijd voor de hele geschiedenis. Het echte verhaal.

Onze plek

Pasar Oost--West

Pasar Malam in Dieren   

Pondok bambu bugalows Bali  Pondok bambu bungalows. We hebben 12 bungalows 3 en 4 persoons een mooi natuurstenen zwembad en een restaurant voor 70 personen. Het park is gelegen aan de oceaan in het hart van het vissers dorp in candidasa Oost bali. De bungalows zijn allen voorzien van airco,ventilator,minibar,tv en natuurlijk warm en koud water. we hebben een boot om tochten mee te maken naar andere eilanden of snorkelen ,duiken ,vissen ect ect. ook als u wilt trouwen op bali kan dat ook. Neem eens een kijkje op onze site.

Reisaanbod NRV Holiday

Startpagina Indonisië

The last news about Indonesia

Tjampoer

Vakantie & informatie

Vakantie landen indonesië  

West Papua  New Genea voor de NNG-er